Show simple item record

dc.coverage.spatialStange; Hamar
dc.date.accessioned2017-06-07T12:32:02Z
dc.date.available2017-06-07T12:32:02Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2444652
dc.descriptionHensikten med prosjektet er å få fram og generalisere brukernes opplevelser og erfaringer med psykiske problemer og med møtet med hjelpeapparatet. Erfaring og kunnskap skal benyttes som en ressurs for personlig og kollektiv utvikling og som tilbakemelding til tjenesteapparatet for å bedre kvaliteten på tilbud og tjenester. Gjennom modellutvikling for brukermedvirkning er intensjonen at prosjektet kan få spredningseffekt til andre organisasjoner, kommuner og foretak.
dc.description.abstractProsjektet bygger videre på tidligere undersøkelser om mennesker med psykiske lidelsers opplevelser av hjelpeapparatet, foretatt i Stange og Hamar kommuner. Resultatet fra undersøkelsene er dokumentert i rapportene "Se oss inn i øynene" fra Intera Research Lab 2002, og "Sterk som en bjønn og lita som ei teskje" fra Brukerforum (Løken 2003). Brukerforums erfaringer og synspunkt bekreftes i stor grad av andre undersøkelser.
dc.language.isonor
dc.subjectpsykiatri
dc.subjectbrukermedvirkning
dc.subjecthelse
dc.subjecthelsevern
dc.subjectbehandling
dc.subjectpsykiske lidelser
dc.subjecterfaringskompetanse
dc.subjectpsykisk helsearbeid
dc.subjectpsykiske
dc.subjectlidelser
dc.subjectpsykisk helsevern
dc.subjectbehandlingsmetoder
dc.subjectbruker
dc.subjectpasient
dc.subjectbrukerkompetanse
dc.subjectmyndiggjøring
dc.subjectbrukerforum
dc.subjectMental helse
dc.subjectkommune
dc.subjectkommuner
dc.titleMyndiggjøring og medvirkning. Prosjektbeskrivelse for videreføring av brukerforum i Stange og Hamar 2004 – 2006. Et prosjekt i samarbeid mellom Sosial- og Helsedirektoratet, Stange kommune, Hamar kommune, Mental Helse Stange, Mental Helse Hamar og Høyskolen i Lillehammer
dc.typeOthers


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record