dc.contributor.author | Helsedirektoratet | |
dc.date.accessioned | 2018-03-19T13:35:46Z | |
dc.date.available | 2018-03-19T13:35:46Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Helsedirektoratet (2012). Kosthåndboken - veileder i ernæringsarbeid i helse- og omsorgstjenesten. IS-1972. Oslo: Helsedirektoratet. Hentet fra: https://helsedirektoratet.no/retningslinjer/kosthandboken-veileder-i-erneringsarbeid-i-helse-og-omsorgstjenesten | nb_NO |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2491077 | |
dc.description.abstract | Kosthåndboken er et hjelpemiddel for å sikre god kvalitet i ernæringsarbeidet i hele helse- og omsorgstjenesten.
God kvalitet handler om forsvarlighet og at ernæringstiltak er tilpasset den enkeltes behov. Kosthåndboken vil blant annet styrke ernæringskompetansen i helse- og omsorgstjenesten og være et verktøy for å implementere relevante nasjonale faglige retningslinjer. | nb_NO |
dc.publisher | Helsedirektoratet | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | Veiledere;IS-1972 | |
dc.subject | kosthold | nb_NO |
dc.subject | ernæring | nb_NO |
dc.subject | pasientsikkerhet | nb_NO |
dc.title | Kosthåndboken - veileder i ernæringsarbeid i helse- og omsorgstjenesten | nb_NO |
dc.type | Others | nb_NO |