Show simple item record

dc.contributor.authorHelsedirektoratet
dc.date.accessioned2018-03-19T13:35:46Z
dc.date.available2018-03-19T13:35:46Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.citationHelsedirektoratet (2012). Kosthåndboken - veileder i ernæringsarbeid i helse- og omsorgstjenesten. IS-1972. Oslo: Helsedirektoratet. Hentet fra: https://helsedirektoratet.no/retningslinjer/kosthandboken-veileder-i-erneringsarbeid-i-helse-og-omsorgstjenestennb_NO
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2491077
dc.description.abstractKosthåndboken er et hjelpemiddel for å sikre god kvalitet i ernæringsarbeidet i hele helse- og omsorgstjenesten​​​​. God kvalitet handler om forsvarlighet og at ernæringstiltak er tilpasset den enkeltes behov. Kosthåndboken vil blant annet styrke ernæringskompetansen i helse- og omsorgstjenesten og være et verktøy for å implementere relevante nasjonale faglige retningslinjer.nb_NO
dc.publisherHelsedirektoratetnb_NO
dc.relation.ispartofseriesVeiledere;IS-1972
dc.subjectkostholdnb_NO
dc.subjecternæringnb_NO
dc.subjectpasientsikkerhetnb_NO
dc.titleKosthåndboken - veileder i ernæringsarbeid i helse- og omsorgstjenestennb_NO
dc.typeOthersnb_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record