Browsing Underernæring og pasientsikkerhet by Author "Helsedirektoratet"
Now showing items 1-6 of 6
-
Anbefalinger om kosthold, ernæring og fysisk aktivitet
Helsedirektoratet (Rapporter;IS-2170, Others, 2014)Denne rapporten skal gi grunnlag for planlegging av kosthold og fysisk aktivitet som bidrar til vekst, utvikling og god helse. Anbefalingene legger stor vekt på den helsemessige betydningen av helheten i kostholdet og ... -
Ernæring i helse- og omsorgstjenesten. Status, utfordringer og eksempler på gode tiltak. Kunnskapsgrunnlag for Ny handlingsplan for bedre kosthold i befolkningen
Helsedirektoratet (Rapporter;IS-2591, Report, 2017) -
Kompetansebehov innen ernæring hos nøkkelgrupper
Helsedirektoratet (Rapporter;IS-2592, Report, 2017) -
Kosthåndboken - veileder i ernæringsarbeid i helse- og omsorgstjenesten
Helsedirektoratet (Veiledere;IS-1972, Others, 2012)Kosthåndboken er et hjelpemiddel for å sikre god kvalitet i ernæringsarbeidet i hele helse- og omsorgstjenesten. God kvalitet handler om forsvarlighet og at ernæringstiltak er tilpasset den enkeltes behov. Kosthåndboken ... -
Tiltakspakke for forebygging og behandling av underernæring (hjemmetjeneste)
Helsedirektoratet (Others, 2017) -
Tiltakspakke for forebygging og behandling av underernæring (sykehjem)
Helsedirektoratet (Others, 2017)