Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSverdrup, S.
dc.date.accessioned2017-06-07T12:31:52Z
dc.date.available2017-06-07T12:31:52Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.citationSverdrup, S. (2007) Brukermedvirkning i psykisk helsearbeid: sammenstilling av resultater fra fem prosjekter. Rapport. Diakonhjemmet Høyskole, Oslo. http://hdl.handle.net/11250/98549
dc.identifier.isbn82-8048-062-5
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2444601
dc.descriptionDenne rapporten samler resultatene fra fem forskningsprosjekter som omhandler temaet brukermedvirkning, og som har vært gjennomført i forbindelse med evaluering av Opptrappingsplanen for psykisk helse. Hensikten er å se resultatene på tvers av prosjektene, i forhold til de målene i Opptrappingsplanen som omhandler brukermedvirkning.
dc.description.abstractRapporten samler resultatene fra fem forskningsprosjekter som omhandler temaet brukermedvirkning, og som har vært gjennomført i forbindelse med evaluering av Opptrappingsplanen for psykisk helse. Hensikten er å se resultatene på tvers av prosjektene, i forhold til de målene i Opptrappingsplanen som omhandler brukermedvirkning. Rapporten er strukturert slik at det først kort redegjøres for hvilke mål som skisseres i Opptrappingsplanen med hensyn på brukermedvirkning. Dernest presenteres de fem prosjektene.Videre blir resultatene fra dem presentert og vurdert i forhold til målene om brukermedvirkning. Avslutningsvis blir anbefalinger trukket opp på bakgrunn av de resultatene undersøkelsene samlet peker på.
dc.language.isonor
dc.relation.urihttp://www.diakonhjemmet.no/DHS
dc.subjecterfaringskompetanse
dc.subjectbrukermedvirkning
dc.subjectforskning
dc.subjectbrukererfaringer
dc.subjectpårørendeerfaringer
dc.subjectbarn og unge
dc.subjectOpptrappingsplanen
dc.subjectDistriktspsykiatrisk senter
dc.subjectDPS
dc.subjectIndividuell plan
dc.subjectsamhandling
dc.subjectkommunale helsetjenester
dc.titleBrukermedvirkning i psykisk helsearbeid : sammenstilling av resultater fra fem prosjekter
dc.typeResearch report
dc.rights.holderSverdrup, Sidsel; Diakonhjemmet høgskole, Avdeling for forskning og utvikling; Rapport (Diakonhjemmet høgskole. Avdeling for forskning og utvikling online)
dc.description.localcodemåsjekkes


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel