dc.contributor.author | Utviklingssenter for sykehjem i Møre og Romsdal | |
dc.date.accessioned | 2017-06-07T12:38:58Z | |
dc.date.available | 2017-06-07T12:38:58Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | Utviklingssenter for sykehjem (USH) i Møre og Romsdal. (2012) KOMPETANSEHEVING – ernæring i sykehjem. Prosjektrapport. Kristiansund: USH. Hentet fra: http://www.utviklingssenter.no/kompetanseheving-for-aa-redusere-underernaering-paa-sykehjem.4955561-176106.html | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2445054 | |
dc.description | Rapporten beskriver et utviklingsprosjekt gjennomført ved Rokilde sykehjem i Kristiansund, hvor målet var å gi riktig ernæringsbehandling ved å utarbeide en modell for opplæring av personell i sykehjem. | |
dc.language.iso | nor | |
dc.relation.uri | http://www.utviklingssenter.no | |
dc.subject | pasientsikkerhet | |
dc.subject | kvalitetssikring | |
dc.subject | sikkerhet | |
dc.subject | helsevesen | |
dc.subject | risiko | |
dc.subject | pasienter | |
dc.subject | eldre | |
dc.subject | helsetjenester | |
dc.subject | kommune | |
dc.subject | primærhelsetjeneste | |
dc.subject | aldring | |
dc.subject | kosthold | |
dc.subject | mat | |
dc.subject | opplæring | |
dc.subject | opplæringsmodell | |
dc.subject | kunnskap | |
dc.subject | retningslinje | |
dc.subject | strategi | |
dc.subject | sykehjem | |
dc.subject | ernæring | |
dc.subject | underernæring | |
dc.subject | forebygging | |
dc.subject | måltid | |
dc.subject | kost | |
dc.subject | Møre og Romsdal | |
dc.subject | Norge | |
dc.title | KOMPETANSEHEVING – ernæring i sykehjem. Prosjektrapport | |
dc.type | Research report | |