Show simple item record

dc.contributor.authorHelsedirektoratet
dc.date.accessioned2018-03-19T13:42:25Z
dc.date.available2018-03-19T13:42:25Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationHelsedirektoratet. (2014). Anbefalinger om kosthold, ernæring og fysisk aktivitet. IS-2170. Oslo: Helsedirektoratet. Hentet fra: https://helsedirektoratet.no/publikasjoner/anbefalinger-om-kosthold-ernering-og-fysisk-aktivitetnb_NO
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2491082
dc.description.abstract​​​Denne rapporten skal gi grunnlag for planlegging av kosthold og fysisk aktivitet som bidrar til vekst, utvikling og god helse. Anbefalingene legger stor vekt på den helsemessige betydningen av helheten i kostholdet og det totale fysiske aktivitetsnivået. ​Et sunt kosthold er sammen med regelmessig fysisk aktivitet et grunnlag for god helse og minsker risikoen for utvikling av hjerte- og karsykdommer, kreft, overvekt og type 2-diabetes. Anbefalingene tar sikte på å minske risikoen for disse sykdommene som har sammenheng med kosthold, fysisk aktivitet og stillesitting.nb_NO
dc.publisherHelsedirektoratetnb_NO
dc.relation.ispartofseriesRapporter;IS-2170
dc.subjectkostholdnb_NO
dc.subjecternæringnb_NO
dc.subjectfysisk aktivitetnb_NO
dc.subjectpasientsikkerhetnb_NO
dc.titleAnbefalinger om kosthold, ernæring og fysisk aktivitetnb_NO
dc.typeOthersnb_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record