Kostholdets betydning for fysisk og psykisk helse - ny kunnskap. Svar på oppdrag fra Helse- og omsorgsdepartementet til Folkehelseinstituttet
dc.contributor.author | Brantsæter, Anne Lise | |
dc.contributor.author | Haugen, Margaretha | |
dc.contributor.author | Øverland, Simon | |
dc.contributor.author | Meltzer, Helle Margrete | |
dc.date.accessioned | 2018-03-19T19:59:21Z | |
dc.date.available | 2018-03-19T19:59:21Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Brantsæter, A.L., Haugen, M. Øverland, S., & Meltzer, H.M. (2017). Kostholdets betydning for fysisk og psykisk helse - ny kunnskap. Svar på oppdrag fra Helse- og omsorgsdepartementet til Folkehelseinstituttet. Folkehelseinstituttet. Rapport Mars 2017. ISBN (elektronisk): 978-82-8082-808-8. Hentet fra: https://www.fhi.no/publ/2017/kostholdets-betydning-for-fysisk-og-psykisk-helse-ny-kunnskap/ | nb_NO |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2491136 | |
dc.description.abstract | Som del av forberedelsene til Helse- og omsorgsdepartementets "Handlingsplan for bedre kosthold" ble Folkehelseinstituttet bedt om å oppdatere kunnskapsgrunnlaget for de norske kostholdsanbefalingene fra 2011. Dette er én av to rapporter. | nb_NO |
dc.publisher | Folkehelseinstituttet | nb_NO |
dc.subject | kosthold | nb_NO |
dc.subject | ernæring | nb_NO |
dc.subject | pasientsikkerhet | nb_NO |
dc.title | Kostholdets betydning for fysisk og psykisk helse - ny kunnskap. Svar på oppdrag fra Helse- og omsorgsdepartementet til Folkehelseinstituttet | nb_NO |
dc.type | Report | nb_NO |