Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorMeyer, Haakon E.
dc.contributor.authorHolvik, Kristin
dc.date.accessioned2018-03-19T20:04:24Z
dc.date.available2018-03-19T20:04:24Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationMeyer, H.E., & Holvik, K. (2017). Kunnskapsgrunnlag til ny handlingsplan for bedre kosthold. En oppsummering av hva som er dokumentert som mest effektive tiltak for å fremme et sunt kosthold (punkt 4 i oppdraget fra HOD). Folkehelseinstituttet. Rapport Mars 2017. ISBN (elektronisk): 978-82-8082-820-0. Hentet fra: https://www.fhi.no/publ/2017/kunnskapsgrunnlag-til-ny-handlingsplan-for-bedre-kosthold/nb_NO
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2491137
dc.description.abstractSom del av forberedelsene til Helse- og omsorgsdepartementets "Handlingsplan for bedre kosthold" ble vi bedt om å oppdatere kunnskapsgrunnlaget for de norske kostholdsanbefalingene fra 2011. Dette er én av to rapporter.nb_NO
dc.publisherFolkehelseinstituttetnb_NO
dc.subjectkostholdnb_NO
dc.subjecternæringnb_NO
dc.subjectpasientsikkerhetnb_NO
dc.titleKunnskapsgrunnlag til ny handlingsplan for bedre kosthold. En oppsummering av hva som er dokumentert som mest effektive tiltak for å fremme et sunt kostholdnb_NO
dc.typeReportnb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel