dc.contributor.author | Meyer, Haakon E. | |
dc.contributor.author | Holvik, Kristin | |
dc.date.accessioned | 2018-03-19T20:04:24Z | |
dc.date.available | 2018-03-19T20:04:24Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Meyer, H.E., & Holvik, K. (2017). Kunnskapsgrunnlag til ny handlingsplan for bedre kosthold. En oppsummering av hva som er dokumentert som mest effektive tiltak for å fremme et sunt kosthold (punkt 4 i oppdraget fra HOD). Folkehelseinstituttet. Rapport Mars 2017. ISBN (elektronisk): 978-82-8082-820-0. Hentet fra: https://www.fhi.no/publ/2017/kunnskapsgrunnlag-til-ny-handlingsplan-for-bedre-kosthold/ | nb_NO |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2491137 | |
dc.description.abstract | Som del av forberedelsene til Helse- og omsorgsdepartementets "Handlingsplan for bedre kosthold" ble vi bedt om å oppdatere kunnskapsgrunnlaget for de norske kostholdsanbefalingene fra 2011. Dette er én av to rapporter. | nb_NO |
dc.publisher | Folkehelseinstituttet | nb_NO |
dc.subject | kosthold | nb_NO |
dc.subject | ernæring | nb_NO |
dc.subject | pasientsikkerhet | nb_NO |
dc.title | Kunnskapsgrunnlag til ny handlingsplan for bedre kosthold. En oppsummering av hva som er dokumentert som mest effektive tiltak for å fremme et sunt kosthold | nb_NO |
dc.type | Report | nb_NO |