dc.contributor.author | Gordeladze, Thomas | |
dc.date.accessioned | 2018-03-20T09:00:54Z | |
dc.date.available | 2018-03-20T09:00:54Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Gordeladze, T. (2016). Prosjekt kosthold og ernæring. Kristiansand kommune, Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester Vest-Agder. Hentet fra: https://www.kristiansand.kommune.no/helse-og-omsorg/omsorg/kosthold-og-ernaring/ | nb_NO |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2491177 | |
dc.description.abstract | Prosjektet skulle gi økt fokus på en helhetlig og forebyggende satsing på kosthold og ernæring innen ulike tjenester, samt anbefale hvordan helse - og sosialsektoren bør prioritere å jobbe mer systematisk og kunnskapsbasert med kosthold og ernæring etter prosjektslutt. Prosjektleder som ble ansatt hadde kompetanse som klinisk ernæringsfysiolog. Prosjektet har i stor grad bestått av å kartlegge ernæringskompetanse blant ansatte i helse -og sosialsektoren, inkludert behov for opplæring og bruk av tilgjengelige verktøy og veiledningsmateriell. Kartleggingene avdekket behov for både opplæring, bedre rutiner og veiledning. Kommunen har hatt en parallell prosess med å utvikle modulbasert opplæring for å sikre basiskompetanse hos ansatte. Ernæring er definert som en av seks hovedmoduler, og prosjekterfaringene vil bli benyttet i videre utvikling av undervisningen i denne modulen. | nb_NO |
dc.publisher | Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester Vest-Agder | nb_NO |
dc.subject | kosthold | nb_NO |
dc.subject | ernæring | nb_NO |
dc.subject | pasientsikkerhet | nb_NO |
dc.title | Prosjekt kosthold og ernæring | nb_NO |
dc.type | Report | nb_NO |