Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorGordeladze, Thomas
dc.date.accessioned2018-03-20T09:00:54Z
dc.date.available2018-03-20T09:00:54Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationGordeladze, T. (2016). Prosjekt kosthold og ernæring. Kristiansand kommune, Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester Vest-Agder. Hentet fra: https://www.kristiansand.kommune.no/helse-og-omsorg/omsorg/kosthold-og-ernaring/nb_NO
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2491177
dc.description.abstractProsjektet skulle gi økt fokus på en helhetlig og forebyggende satsing på kosthold og ernæring innen ulike tjenester, samt anbefale hvordan helse - og sosialsektoren bør prioritere å jobbe mer systematisk og kunnskapsbasert med kosthold og ernæring etter prosjektslutt. Prosjektleder som ble ansatt hadde kompetanse som klinisk ernæringsfysiolog. Prosjektet har i stor grad bestått av å kartlegge ernæringskompetanse blant ansatte i helse -og sosialsektoren, inkludert behov for opplæring og bruk av tilgjengelige verktøy og veiledningsmateriell. Kartleggingene avdekket behov for både opplæring, bedre rutiner og veiledning. Kommunen har hatt en parallell prosess med å utvikle modulbasert opplæring for å sikre basiskompetanse hos ansatte. Ernæring er definert som en av seks hovedmoduler, og prosjekterfaringene vil bli benyttet i videre utvikling av undervisningen i denne modulen.nb_NO
dc.publisherUtviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester Vest-Agdernb_NO
dc.subjectkostholdnb_NO
dc.subjecternæringnb_NO
dc.subjectpasientsikkerhetnb_NO
dc.titleProsjekt kosthold og ernæringnb_NO
dc.typeReportnb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel