Blar i Tjenestetilbud og kvalitet på emneord "hjemmesykepleien"
Viser treff 1-3 av 3
-
Mat og måltider i hjemmesykepleien: undersøkelse utført for Helsedirektoratet
(Oppdragsrapport (Høgskolen i Østfold);2013:4, Report, 2013)Denne rapporten bygger på en nasjonal undersøkelse blant ledere, og en undersøkelse blant et utvalg av helsepersonell om mat og måltider i hjemmesykepleien, utført 2011. Dette er den fjerde undersøkelsen med fokus på mat ... -
Normtider til besvær
(Rapportserien;4/2017, Report, 2017)KONKLUSJONER: • Reduksjonen av normtider i Bergen kommune har bidratt til en betydelig reduksjon i antall timer med hjemmesykepleie fra 2015-2016 (8,5 %). Antall brukere gikk ned med 0,3 %. Gjennomsnittlig antall tildelte ... -
Rutiner for å vurdere ernæringsstatus i hjemmesykepleien
(Journal article, 2017)Bakgrunn: Undersøkelser viser at pasienter som får hjelp av hjemmesykepleien, kan være utsatt for underernæring. For å kartlegge ernæringsstatus utga Helsedirektoratet i 2009 «Nasjonale faglige retningslinjer for forebygging ...