Blar i Tjenestetilbud og kvalitet på emneord "mat"
Viser treff 1-4 av 4
-
Mat og ernæring til eldre - oppsummering av kunnskap og forskningsresultater
(Report, 2017)Denne kunnskapsoppsummeringen er gjort på oppdrag fra Helse- og omsorgsdepartementet, og er en del av kunnskapsgrunnlaget for «Leve hele livet – en kvalitetsreform for eldre». Kunnskapsoppsummeringen vil belyse tiltak som ... -
Mat og måltid i sykehjem 2
(Oppdragsrapport (Høgskolen i Østfold);2015:1, Report, 2015)Denne rapporten bygger på en nasjonal undersøkelse blant ledere og en undersøkelse blant et utvalg av helsepersonell om mat og måltider i sykehjem, utført i 2014. Disse undersøkelsene har tatt utgangspunkt i en tidligere ... -
Mat og måltider i hjemmesykepleien: undersøkelse utført for Helsedirektoratet
(Oppdragsrapport (Høgskolen i Østfold);2013:4, Report, 2013)Denne rapporten bygger på en nasjonal undersøkelse blant ledere, og en undersøkelse blant et utvalg av helsepersonell om mat og måltider i hjemmesykepleien, utført 2011. Dette er den fjerde undersøkelsen med fokus på mat ... -
"Ærlig talt": mat og måltider i sykehjem: en undersøkelse blant beboere i somatiske sykehjem i Østfold
(Oppdragsrapport (Høgskolen i Østfold);2010: 1, Report, 2010)Denne rapporten bygger på en undersøkelse om maten og måltidet ved somatiske sykehjem i Østfold, utført i februar-mai 2009. Dette er den tredje undersøkelsen med fokus på mat og måltider i sykehjem. I den første undersøkelsen ...