Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorBøhn, Benedicte Huseby
dc.contributor.authorMedbøen, Ingrid Tøndel
dc.contributor.authorLangballe, Ellen Melbye
dc.contributor.authorTotland, Torunn Holm
dc.date.accessioned2021-01-08T11:56:39Z
dc.date.available2021-01-08T11:56:39Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationBøhn, Benedicte Huseby, Medbøen, Ingrid Tøndel, Langballe, Ellen Melbye, & Totland, Torunn Holm. (2017). Mat og ernæring til eldre - oppsummering av kunnskap og forskningsresultater. Hentet fra https://www.ressursportal.no/mat-og-ernaering-til-eldre-oppsummering-av-kunnskap-og-forskningsresultater-nasjonalen_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2722174
dc.description.abstractDenne kunnskapsoppsummeringen er gjort på oppdrag fra Helse- og omsorgsdepartementet, og er en del av kunnskapsgrunnlaget for «Leve hele livet – en kvalitetsreform for eldre». Kunnskapsoppsummeringen vil belyse tiltak som kan bedre ernæringspraksis blant hjemmeboende eldre og eldre på sykehjem. Det vil også redegjøres for temaer hvor det er behov for mer forskningsbasert kunnskap. Videre vil denne kunnskapsoppsummeringen gi konkrete anbefalinger til helse- og omsorgstjenesten i Norge på utfordringer knyttet til matinntak, appetitt og måltidsglede, og hvordan man kan jobbe mer strukturert og målrettet med ernæringspraksis i de kommunale helse- og omsorgstjenestene.en_US
dc.publisherAldring og helseen_US
dc.subjectmaten_US
dc.subjecternæringen_US
dc.subjecteldreen_US
dc.subjectLeve hele liveten_US
dc.titleMat og ernæring til eldre - oppsummering av kunnskap og forskningsresultateren_US
dc.typeReporten_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel