Show simple item record

dc.contributor.authorHelsedirektoratet
dc.date.accessioned2021-10-29T10:00:41Z
dc.date.available2021-10-29T10:00:41Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationHelsedirektoratet. (2013). Nasjonale faglige retningslinjer for forebygging og behandling av underernæring. Hentet fra fra https://www.helsebiblioteket.no/retningslinjer/ernaering/ nasjonale-faglige-retningslinjer-for-forebygging-og-behandling-av-underernaering-- 242007en_US
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2826503
dc.description.abstractRetningslinjene omfatter informasjon om årsaker, forekomst og konsekvenser av underernæring, samt effekten av ernæringsbehandling. Retningslinjene omfatter videre anbefalinger som gjelder identifisering og behandling av underernærte og pasienter i ernæringsmessig risiko. Den har en rekke praktiske skjemaer som vedlegg bl.a. MUST («MiniUnderernæringScreeningverkTøy») og ernæringsjournal.en_US
dc.publisherHelsedirektorateten_US
dc.relation.ispartofseriesIS-rapport;1580
dc.subjectfaglige retningslinjeren_US
dc.subjectforebyggingen_US
dc.subjectbehandlingen_US
dc.subjectunderernæringen_US
dc.subjectkvaliteten_US
dc.subjectvariasjonen_US
dc.titleNasjonale faglige retningslinjer for forebygging og behandling av underernæringen_US
dc.typeReporten_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record