dc.contributor.author | Helsedirektoratet | |
dc.date.accessioned | 2021-10-29T10:00:41Z | |
dc.date.available | 2021-10-29T10:00:41Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Helsedirektoratet. (2013). Nasjonale faglige retningslinjer for forebygging og behandling av underernæring. Hentet fra fra https://www.helsebiblioteket.no/retningslinjer/ernaering/ nasjonale-faglige-retningslinjer-for-forebygging-og-behandling-av-underernaering-- 242007 | en_US |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2826503 | |
dc.description.abstract | Retningslinjene omfatter informasjon om årsaker, forekomst og konsekvenser av underernæring, samt effekten av ernæringsbehandling. Retningslinjene omfatter videre anbefalinger som gjelder identifisering og behandling av underernærte og pasienter i ernæringsmessig risiko. Den har en rekke praktiske skjemaer som vedlegg bl.a. MUST («MiniUnderernæringScreeningverkTøy») og ernæringsjournal. | en_US |
dc.publisher | Helsedirektoratet | en_US |
dc.relation.ispartofseries | IS-rapport;1580 | |
dc.subject | faglige retningslinjer | en_US |
dc.subject | forebygging | en_US |
dc.subject | behandling | en_US |
dc.subject | underernæring | en_US |
dc.subject | kvalitet | en_US |
dc.subject | variasjon | en_US |
dc.title | Nasjonale faglige retningslinjer for forebygging og behandling av underernæring | en_US |
dc.type | Report | en_US |