dc.contributor.author | Guttormsen, Vigdis | |
dc.date.accessioned | 2017-06-07T12:39:00Z | |
dc.date.available | 2017-06-07T12:39:00Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Guttormsen, V. (2013) Mat og måltider i eldreomsorgen. Arendal: Arendal kommune. Hentet fra: https://www.arendal.kommune.no/tjenester/helse-og-levekar/pleie-og-omsorg/ernaring/ | |
dc.identifier.isbn | 9788299933827 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2445066 | |
dc.description | Et kompetansehefte som har til hensikt å inspirere til nytenkning og oppmuntre til faglig oppdatering omkring mat og måltider i helse- og omsorgstjenesten. | |
dc.language.iso | nor | |
dc.relation.uri | http://bibsys-almaprimo.hosted.exlibrisgroup.com/HINT:blended_scope:BIBSYS_ILS71516070720002201 | |
dc.subject | pasientsikkerhet | |
dc.subject | kvalitetssikring | |
dc.subject | sikkerhet | |
dc.subject | helsevesen | |
dc.subject | risiko | |
dc.subject | pasienter | |
dc.subject | eldre | |
dc.subject | helsetjenester | |
dc.subject | kommune | |
dc.subject | primærhelsetjeneste | |
dc.subject | aldring | |
dc.subject | kunnskap | |
dc.subject | tilrettelegging | |
dc.subject | kosthold | |
dc.subject | mat | |
dc.subject | ernæring | |
dc.subject | underernæring | |
dc.subject | forebygging | |
dc.subject | trivsel | |
dc.subject | måltid | |
dc.subject | kost | |
dc.subject | sykehjem | |
dc.subject | hjemmetjeneste | |
dc.subject | faglig oppdatering | |
dc.subject | Arendal kommune | |
dc.subject | Norge | |
dc.title | Mat og måltider i eldreomsorgen | |
dc.type | Others | |
dc.rights.holder | Vigdis Guttormsen | |