dc.contributor.author | Helsedirektoratet | |
dc.date.accessioned | 2018-03-20T08:13:26Z | |
dc.date.available | 2018-03-20T08:13:26Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.citation | Helsedirektoratet. (2017). Ernæring i helse- og omsorgstjenesten. Status, utfordringer og eksempler på gode tiltak. Kunnskapsgrunnlag for Ny handlingsplan for bedre kosthold i befolkningen. Helsedirektoratet, Rapport IS-2591. Hentet fra: https://helsedirektoratet.no/publikasjoner/ernering-i-helse-og-omsorgstjenesten | nb_NO |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2491152 | |
dc.publisher | Helsedirektoratet | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | Rapporter;IS-2591 | |
dc.subject | ernæring | nb_NO |
dc.subject | kosthold | nb_NO |
dc.subject | pasientsikkerhet | nb_NO |
dc.title | Ernæring i helse- og omsorgstjenesten. Status, utfordringer og eksempler på gode tiltak. Kunnskapsgrunnlag for Ny handlingsplan for bedre kosthold i befolkningen | nb_NO |
dc.type | Report | nb_NO |