Show simple item record

dc.contributor.authorHelsedirektoratet
dc.date.accessioned2018-03-20T08:13:26Z
dc.date.available2018-03-20T08:13:26Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationHelsedirektoratet. (2017). Ernæring i helse- og omsorgstjenesten. Status, utfordringer og eksempler på gode tiltak. Kunnskapsgrunnlag for Ny handlingsplan for bedre kosthold i befolkningen. Helsedirektoratet, Rapport IS-2591. Hentet fra: https://helsedirektoratet.no/publikasjoner/ernering-i-helse-og-omsorgstjenestennb_NO
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2491152
dc.publisherHelsedirektoratetnb_NO
dc.relation.ispartofseriesRapporter;IS-2591
dc.subjecternæringnb_NO
dc.subjectkostholdnb_NO
dc.subjectpasientsikkerhetnb_NO
dc.titleErnæring i helse- og omsorgstjenesten. Status, utfordringer og eksempler på gode tiltak. Kunnskapsgrunnlag for Ny handlingsplan for bedre kosthold i befolkningennb_NO
dc.typeReportnb_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record