Browsing Underernæring og pasientsikkerhet by Subject "kvalitetsforbedring"
Now showing items 1-6 of 6
-
Hjemmesykepleieres erfaring med ernæringsarbeid og kartlegging av underernæring: et deltagende aksjonsforskningsprosjekt i samarbeid med sykepleiere i Røyken kommune
(Research report, 2012)I juni 2009 lanserte Helsedirektoratet Nasjonale faglige retningslinjer for forebygging og behandling av underernæring (Helsedirektoratet, 2009). Retningslinjene er normative og slår fast at alle pasienter innskrevet i ... -
Matglede i sykehjem og hjemmetjenester - Fra nasjonale retningslinjer til god ernæringspraksis i kommunen
(Research report, 2012)Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester i Vestfold har siden 2008 arbeidet systematisk med å forbedre kunnskap hos helse- og kjøkkenfaglig personell for å fremme god ernæringspraksis i sykehjem og hjemmetjenester. ... -
Sluttrapport fagring i ernæring. Bergen kommune
(Research report, 2010) -
Tidsriktig matservering
(Research report, 2008)Dette prosjektet er et samarbeidsprosjekt mellom undervisningssykehjemmets kjøkken og en somatisk langtidsavdeling, Kløverenga, som har 27 langtidspasienter med svært sammensatte helseproblemer og omsorgsbehov. Det er ... -
Uten mat og drikke… Ernæring Kroken sykehjem 2011
(Report, 2012)Utviklingssenter for sykehjem i Troms, Kroken sykehjem, gjennomførte i 2011 et fagutviklingsarbeid om ernæring i sykehjem med tittel «Uten mat og drikke…». Prosjektet tok utgangspunkt i «Nasjonale faglige retningslinjer ...